Resultaten voor merksem

merksem
merksem - Via een immokantoor had ik nooit zo snel en goed kunnen verkopen.
In welke staat het huis, rijhuis, patrimonium ook is, laat het leegmaken of schoonmaken gerust over aan ons, of heeft u een te renoveren woning te koop, een nieuwbouw of vertrekt u naar het buitenland. Wij bieden een full service aan, alle attesten bij de verkoop van uw woning worden door ons aangevraagd en betaald. Uw huis verkopen, zorgeloos en snel is nog nooit zo dichtbij geweest. Geen gedoe, geen stress, geen rompslomp, geen wachttijden, geen papierwerk en geen kosten dat gepaard gaat met de verkoop via een immokantoor of op de vrije markt. Hier vindt u alles over het registratierechten bij vastgoed. ENKELE TEVREDEN KLANTEN.: Nancy, weet dat wij heel tevreden zijn met jullie manier van werken, snel, discreet en alle attesten aanvragen en betalen. Wij kregen de prijs die wij vroegen en alle beloftes zijn jullie perfect nagekomen. Bedankt om alles zo snel af te handelen. Dat pintje heb je nog te goed op de markt. Albert en A. Ik heb mijn huis recent verkocht en ik kan eerlijk zeggen dat alle afspraken en beloftes zijn nagekomen. Het voorschot werd meteen betaald en de verkoop ging gewoon vanzelf. Jullie doen echt wat jullie beloven, bedankt!
merksem - Merci" voor de snelle service."
Ook als het niet uw eigendom is kunnen wij de waarde schatten. Wenst u de correcte prijs te kennen van een vastgoed? BEL 0473 34 35 34. OF VUL ONDERSTAAND FORMULIER IN. Wij staan onmiddellijk tot uw dienst in het Vlaamse landsgedeelte. U kan ook rechtstreeks mailen via info@vastgoed-schatten.be. Uw contactpersoon: Nadia. Wat mensen over Vastgoed-Schatten schrijven.: hopelijk geeft u ons ook een leuk commentaar op info@vastgoed-schatten.be. U" levert wat u belooft hebt, geweldige service, snel en doeltreffend, bedankt." duidelijkheid" was onze wens, uw schatting op papier heeft de eigenaar overtuigd, wij zeggen het voort." M.C J, Borgerhout. Merci" voor de snelle service." Heel" goed, dat was precies wat we vroegen, dank u wel." F S, S. Héél" duidelijk en snel, bedankt ervoor." Zeer" goede service, wij maken reclame." N G, Kruishoutem. Wij" hebben de schatting goed kunnen gebruiken, alles is in orde gekomen." U" bent absoluut de goedkoopste en zeer goed ingevulde lijst, ik ben echt tevreden." ik" wou u bedanken voor de zeer goede dienst, het mag gezegd worden." Fr L, Roeselare. zeer" goed, beter dan alle anderen, wij kunnen het weten." G M.C, Roosdaal. perfect" op tijd zoals u beloofd hebt, ik wens u te danken."
Èggo Merksem Keukens op Maat bij een keukenspecialist.
Onze showrooms Maak een afspraak. Onze winkels èggo Merksem. 32 0 3 644 87 35 @ merksem@eggo.be Vandaag: uitzonderlijke sluiting Maak een afspraak Toon de route. Covid-19 Tijdelijke sluiting. Om uw gezondheid te beschermen, en die van onze medewerkers, zijn onze winkels momenteel voor onbepaalde duur gesloten.
sleepy
Beter Bed Merksem Deskundig advies en inspirerende showroom.
Daarnaast hebben we diverse topmerken, zoals Beka en M Line, in de collectie. Hoe vind je onze beddenwinkel in Merksem? Beter Bed Merksem bevindt zich op de Bredalaan, nabij de N1 in de buurt van de winkels van Carpet Right, Aldi, Aveve en Zeeman.
murprotec
2170 Merksem Antwerpen voor kinderen UiTmetVlieg.be.
Merksem, Basisschool Het Laerhof. Kamp of vakantie. Van 6 juli 2020 tot 10 juli 2020. Move Play zwemweek Merksem. Merksem, Sportcentrum De Rode Loop. Kamp of vakantie. Van 6 juli 2020 tot 10 juli 2020. Merksem, Sportcentrum De Rode Loop.
centrale verwarming mazout
Merksem Gazet van Antwerpen.
Zo steken zij zieke kinderen die niet naar school kunne. Brand aan technische ruimte bij veevoederbedrijf in Merksem. De Antwerpse brandweer is dinsdagnacht uitgerukt naar Aveve, een veevoederbedrijf in de Eugeen Meeusstraat in de omgeving van het Dokske in Merksem.
prive sauna merksem
Kroonplein, Merksem Zomer van Antwerpen.
Voorprogramma: vanaf 14u30. Zondag 25 augustus vindt in Merksem ook de wielerwedstrijd Schaal Sels plaats. Kom je naar het Kroonplein, hou dan rekening met omleidingen en stremmingen voor het verkeer. Zo is de Bredabaan in Merksem volledig afgezet voor het verkeer vanaf 11u.
tweedehands mercedes a klasse
Merksem Oxfam-Wereldwinkels.
We maken dan je bestelling klaar en spreken af wanneer je ze ophaalt of wanneer wij ze leveren. Cultuurcentrum Merksem en Oxfam-Wereldwinkel Merksem slaan de handen in elkaar voor FairTrade@CCMerksem. Maak tijdens drie infoavonden op een gezellige en praktische manier kennis met producten uit eerlijke handel.
te koop huis in merksem
Merksem In de buurt HLN.
04/04 De politie is zaterdagmiddag met grote macht binnengevallen in een woning in de Van Roiestraat in Merksem. Een vrouw had er in paniek de. Politie probeert hond nog te redden na ongeval maar viervoeter overlijdt op weg naar dierenarts.
tuinaanleg schoten
Merksem Kras Jeugdwerk.
Bij Kras Merksem houden we dan ook van inspraak. We organiseren niet zomaar een aanbod, maar geven de kinderen en jongeren zelf de kans om hun input te geven. Op die manier is ons aanbod steeds afgestemd op de vraag vanuit de kinderen en jongeren zelf, en versterken zij daarbij hun beslissingsvaardigheden. Bekijk het weekschema van Kras Merksem hier.
loodgieter merksem
Merksem Wikipedia.
Merksem heeft ook nog een park dat op 11 oktober 1925 opengesteld werd voor het publiek. Ook heeft Merksem in 1977 de gronden en gebouwen opgekocht van het Fort" Van Merksem" en daar een groene wandelzone en recreatiebuurt van gemaakt.
dakwerken merksem
Beobank Merksem Beobank.
Maak een afspraak Vind een ander kantoor of geldautomaat. Beobank Merksem Bredabaan 460/462 2170 Merksem. maandag: 900-1230, 1330-1630.: dinsdag: 900-1230, 1330-1830.: woensdag: 900-1230, 1330-1630.: donderdag: 900-1230, 1330-1630.: vrijdag: 900-1230, 1330-1630.: Kassa gesloten op dinsdag vanaf 1630: en op woensdag en donderdag de hele dag.
vira ramen en deuren
Gezinszorg Villers Thuiszorg Merksem.
32 03 543 92 20. We nemen de tijd om te praten met onze cliënten. Naast de dagelijkse taken zoals wassen en boodschappen doen, merken we dat een luisterend oor vaak wonderen doet. Wil je zorg aanvragen, of meer informatie over onze diensten?
gelijkvloers te huur

Contacteer ons