Resultaten voor slotenmaker merksem

slotenmaker merksem
Taki bvba plaatser van ramen en deuren uit de regio Antwerpen.
Bredabaan 706, 2170 Merksem. Alarm Veiligheid Vochten-Mylle Security nv. Bredabaan 90, 2170 Merksem. Du Chastellei 73, 2170 Merksem. Ringlaan 3, 2170 Merksem. Merksems Spiegelfabriek Dom. Oudebareellei 72-82, 2170 Merksem. AMD Van Passen Zn. Laaglandlaan 69, 2170 Merksem. Fortsteenweg 131, 2170 Merksem.
Weber Security Veiligheidsdeuren en inbraakbeveiliging.
We hebben een uitgebreid assortiment beveiligingssystemen waarmee we u van de beste beveiliging kunnen voorzien voor uw woning, kantoor of opslag. Veiligheid is voor ons erg belangrijk. Heeft u daarom onze anti inbraaktips al gelezen? We helpen u graag met tips over hoe u uw woning of kantoor beter kunt beveiligen. Uiteraard begint het bij goede sloten. Is er bij u ingebroken? Of heeft u zichzelf per ongeluk buitengesloten? De slotenmakerij van Weber Security staat altijd voor u paraat! Een van onze 8 slotenmakers kan zo naar u komen indien onze service direct nodig hebt. Voor uw veiligheid. Bel ons voor nu. een vrijblijvende offerte. 03 354 47 10. Zeg nee tegen inbrekers. We zijn gespecialiseerd in het plaatsen van veiligheidsdeuren voor appartementen maar bieden ook beveiligingsoplossingen aan op maat, die helpen om uw eigendommen en de mensen rondom u te beschermen. Inbraakklasse 3 uitgelegd. Alle deuren van Weber Security hebben volgens een Europees certificaat ENV 1627-1 een inbraakklasse 3, maar wat betekent dat nu eigenlijk? De beveiligingsbranche heeft zes. Hoe werkt een cilinderslot?
Beleefde oplichter met kapotte sleutel Antwerpen Gazet van Antwerpen.
In een maand tijd sloeg hij elf keer toe. Lommaert: Hij komt werkelijk overal: in Antwerpen, Wilrijk, Merksem, Ekeren, Hoboken en Deurne. Het werkelijke aantal feiten ligt wellicht nog hoger. Niet iedereen doet aangifte, want het gaat om vijftien of twintig euro." Om 6.45u ging de deurbel, vertelt een slachtoffer uit Merksem. Een allochtone man zei dat hij familie was van onze overburen. De man had een probleem: hij kwam terug van nachtdienst en zijn sleutel was afgebroken in het slot. In zijn hand hield hij twee stukken sleutel. De slotenmaker wilde wel komen, maar de portefeuille van de man lag binnen.
Slotenmaker Merksem Antwerpen 035 35 50 82 Dag Nacht.
Een slot laten herstellen is gelukkig in één twee drie gebeurd als u gebruik maakt van een slotenmaker Merksem, waarbij kwaliteit en vriendelijkheid centraal staan. Het herstellen van de sloten gebeurt op vakkundige wijze en voorziet uw woning van de extra beveiliging waar het nood aan heeft.
Sleutelspecialist Antwerpen De sloten sleutelspecialist M. Thoelen: sleutels, sloten, brandkasten.
Als zoon van een slotenmaker heeft Michel al van jongs af aan een grote interesse gehad in dit bijzonder beroep. Met een diepgaande kennis over beveiligingsoplossingen én een ongeëvenaard vakmanschap van vader-op-zoon staat Michel elke dag klaar voor zijn particuliere en professionele klanten in regio Antwerpen. Waarvoor kunt u bij ons terecht. We helpen u graag verder voor deskundig advies inzake sloten en beveiliging en we zoeken steeds samen met u naar de goedkoopste oplossing. Een goede oplossing hoeft niet altijd duur te zijn. Van onze sleutelservice tot het verkopen en plaatsen van brandkasten en het installeren van sluitplannen, het behoort allemaal tot onze expertise. Wij werken en leveren steeds bij u aan huis in de regio van Groot-Antwerpen, zoals: Deurne, Berchem, Schoten, Merksem, Luchtbal, Brasschaat, Kapellen, Ekeren, Wilrijk, Schilde, Wijnegem.,
Sloten en sleutelmakerij TAKI.
Sloten en elektrische sloten. Elke woning heeft zijn beveiligingsnoden. Een minimale beveiliging begint bij een slot op de deur. Daarom presenteert TAKI u een ruim aanbod aan hedendaagse sloten met een beschermd profiel en een aanboorbeveiliging. Op die manier draagt TAKI graag haar steentje bij om voor u een veilige en leefbare thuis te garanderen. Laat u begeleiden door onze vakkundige dienstverlening om voor u de best mogelijke sloten voor te schotelen. TAKI beschikt over een ruim aanbod aan deursloten, elektrische sloten, veiligheidsbeslag en vensterbeveiliging. BEKIJK DE VIDEO VAN BB LOCKS ELEKTRISCHE SLOTEN. Slotenmakerij TAKI Antwerpen, Merksem, is gespecialiseerd in het bijmaken van bijna alle sleutels en verkoopt, plaatst, vervangt en herstelt sloten, veiligheidssloten en veiligheidsbeslag voor ramen en deuren. TAKI plaatst, herstelt en vervangt cilindersloten, opbouwcilinders, meerpuntssluitingen, insteeksloten, parlefoons, videofoons, sloten met beschermd profiel, aanboorbeveiligingen, veiligheidsdeuren, enz. TAKI verkoopt en plaatst alle duurzame merken met eigendomscertificaten en is officiÃle dealer van KABA, ABLOY, ZEISS, IKON. JA, IK WIL TAKI CONTACTEREN. Betrouwbare en gecertificeerd slotenmaker. Eerlijke service, eerlijke prijzen gegarandeerd. Sloten en sleutelmakerij. Kluiskamer en panic room. TAKI BVBA Bredabaan 340 te 2930 Brasschaat Tel: 03 646.13.78 info@taki.be.
Links Wonen Blog.
Voor de leukste ideeën. Slotenmaker in Antwerpen voor postcodes 2000 vind je hier. Neem snel een kijkje op de website van wasmachinecenter.be. De Microtopping plaatser van België. Geef een reactie Antwoord annuleren. Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Slot kapot, sleutels bijmaken Antwerpen, Ekeren, Kapellen Zandvliet, Stabroek.
Kris Vande Velde is al onderweg en is al binnen de 30 minuten ter plaatse in de regio Antwerpen Noord Berendrecht, Zandvliet, Kapellen, Ekeren, Merksem, Stabroek, Hoevenen., Wij passen uw cilinders, ter plaatse, van lengte aan. Ook kan u bij ons terecht voor het bijmaken van veiligheidssleutels en dit voor alle merken.
24/7 Slotenmaker.
Welkom bij Slotenmakerij De Bondt. uw 24/7 Slotenmaker mèt service! Sleutels sloten expertise De slotenmaker komt bij u ter plaatse in.: Dringende interventies vragen een snelle slotenmaker! Voor dringende sleutel-en-slot crisisinterventies vertrekt de snelle slotenmaker vanuit de uitvalsbasis te Rumst.
Slotenmaker A.S.LUC Beveiliging van woningen.
A.S.LUC is een familiebedrijf dat reeds meer dan 20 jaar enkel actief is op het gebied van slotenmakerij en beveiliging. Wij zijn gevestigd op de Kapelsesteenweg 98 op de grens van Ekeren, Brasschaat, Kapellen, Merksem en Schoten. Wat doet A.S.LUC Sloten Brasschaat.:
Sleutelcentrale Mul-T-Lock Center Antwerpen 2018, Mercatorstraat 10 goudengids.be.
Hillaert Sloten, uw expert voor het openen van sloten in Antwerpen, Wijnegem, Schilde, Merksem en Sint-Job! Sloten en sleutels. Brandwerend en gepantserd. Zoals jullie misschien al gehoord hebben stopt de firma Hillaert na zo vele jaren haar activiteiten als slotenmaker wegens pensioen gerechtigde leeftijd en neemt de firma Sleutelcentrale deze activiteiten over vanaf maandag 3 april 2017.

Contacteer ons