Op zoek naar installateur?

installateur
installateur - MASTERS IN FIRE PROTECTION.
Voor elk product komt een specialist ter zake voor het nazicht brandblussers, haspels, noodverlichting, rookkoepels en keukensystemen. We onderhouden niet alleen de brandblussers van onze eigen merken; ook de andere merken kunnen we perfect onderhouden en herstellen met gebruik van de originele wisselstukken. Ansul NV Industrialaan 35, 1702 Groot-Bijgaarden Tel 32 02 467 72 11 mail@ansul.be BTW BE0441 557 163 Ondernemingsnummer 0441.557.163. DOWNLOAD ONZE BEDRIJFSPRESENTATIE. Naam Bedrijf E-mail Postcode. hoe kunnen wij u helpen? Koppelingen en verdeelstukken. Onderhoud boven en ondergrondse hydranten. Onderhoud automatische blussystemen. Opleidingen on site. Opleidingen bij Ansul. Wie zijn wij? Missie en Waarden. MASTERS IN FIRE PROTECTION. Made in Belgium de Ansul blussers worden vervaardigd in onze fabriek te Groot-Bijgaarden. De Ansul haspels worden geassembleerd in onze productie-eenheid te Groot-Bijgaarden. V erschillende types zijn verkrijgbaar. Ansul beschikt over een uitgebreid gamma noodverlichtingen en dit zowel in permanente als niet-permanente versies. Ansul kan de klanten een brede waaier van brandweermateriaal aanbieden zoals slangen, koppelingen, verdeelstukken, spuitlansen, kasten, blusschuim etc. Een gespecialiseerd team kan u verder helpen bij het aanschaffen, plaatsen en onderhouden van verschillende systemen ter beveiliging van keukens, computerzalen, archiefruimtes etc.
Installateur Centrale Verwarming Sanitair Solar Emiel Energieke oplossingen.
Installateur en onderhoud centrale verwarming en hernieuwbare energie. BVBA Emiel is een jong en dynamisch bedrijf. Ik, Emiel Denies, ben zaakvoerder en ik voer alle werken mee uit. Ook al kunnen we alle werken aan qua verwarming, sanitair en zonnepanelen, beschouw ik ons toch als verwarmingsspecialisten of het nu vloerverwarming, stralingsverwarming of centrale verwarming met radiatoren of convectoren betreft. Wij zijn als verwarmingsinstallateur gespecialiseerd in de renovatie van particuliere verwarmingsinstallaties in Antwerpen en omgeving. Daarnaast ligt onze passie bij hernieuwbare energie die wij vaak toepassen bij de renovaties van verwarmingssystemen. Ik streef naar de absolute tevredenheid van mijn klant. Dat wil zeggen dat ik steeds persoonlijk en op maat werk naar gelang de individuele wensen van de klant. Ik ben een erkend aannemer en ik beschik over de erkenning G1, G2 en G3 voor aardgasketels, wat zoveel betekent als mag" werken aan elke type aardgastoestel klein of groot." Bel ons voor een afspraak of contacteer ons via het contactformulier. Ons motto: tevreden klanten. Wij streven er naar om onze klanten zo goed mogelijk ter dienst te zijn.
Vind Vind een een Cerga-installateur Cerga-installateur Gas. Aardgas.
32 2 383 02 00. Vind je Cerga-installateur. Vind je distributienetbeheerder. Green Gas Platform. Naar de blog. Vind een Cerga-installateur. Rijden op CNG. Oorsprong en samenstelling. Transport en opslag. Transport in België. Postcode Start Zoeken. 32 2 383 02 00.
Easykit, jouw Rescert installateur. Easykit.
Voor de zonneboilerpremie moet de installateur beschikken over het RESCERT-certificaat van zonthermische installaties voor sanitair warm water of voor gecombineerde systemen. Voor de warmtepomppremie moet de installateur in het bezit zijn van een RESCERT-certificaat voor warmtepompen of ondiepe geothermische systemen.
Installateur Aardgas.
Hij zal ook nakijken of de gasleidingen, de toestellen en de schoorsteen volgens de norm zijn geïnstalleerd. Hij checkt of je gastoestellen optimaal werken, met een maximaal rendement en een minimale uitstoot. Vind een Cerga-installateur. 32 2 383 02 00. Site voor installateurs.
Waarom werken met een Cerga-installateur? aardgas-cerga.
Dat hij aardgaswerken best aan een vakman toevertrouwt, daar is uw klant ongetwijfeld van overtuigd. Maar waarom dan specifiek een installateur met het Cerga-label? De voordelen die u aan uw klant biedt. Door te werken met u, als Cerga-installateur, wint de klant zeven keer.:
Vind een installateur Quick-Step.be. angle double down. angle double up. arrow left. arrow right. cart. check. chevron down. chevron left. chevron right. chevron up. close. code. cog. download. file. filter. grid. heart. info circle. libra. list. minus ci
Vind je ideale vloer. Preview je favoriete vloer. Vergelijk onze vloeren. Bereken je project. Bestel een sample. Vraag een brochure aan. Bezoek onze showroom. Vind een dealer. Vind een installateur. Home Vind een installateur. Vind de dichtstbijzijnde erkende Quick-Step installateur.
Zonnepanelen en de energietransitie VREG. Vind een installateur VREG.
Home Vind een installateur. Vind een installateur. Via www.energiesparen.be/installateur kan u een installateur in uw buurt zoeken. Het is niet vereist om met een geregistreerd installateur te werken: ook als u zelf uw zonnepanelen hebt geplaatst, hebt u recht op groenestroomcertificaten.
Installateurs. Installateurs.
Een dienst die wij jou graag als installateur verlenen, zodat jij je tijd kan besteden aan wat je écht goed kan: installeren. Elke erkende installateur kan zich eenvoudig laten opnemen in deze lijst. Wil jij ook geregistreerd staan als erkend installateur?
Certificaat van bekwaamheid Energiesparen. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
Het certificaat staat steeds op naam van de installateur. Het wordt dus niet toegekend aan een bedrijf. Een onafhankelijke certificeringsinstelling www.rescert.be verzekert de kwaliteitscontrole. Zeven jaar geldig. Wie na verloop van zeven jaar de geldigheidsduur van zijn/haar certificaat wil verlengen, moet opnieuw bijscholing volgen. Intrekken van een certificaat. Wanneer het Vlaams Energieagentschap VEA vaststelt dat het werk van een gecertificeerde aannemer van onvoldoende kwaliteit getuigt, dan kan het agentschap het hem door RESCert toegekende certificaat van bekwaamheid intrekken.
Zoek een installateur Lambrechts badkamers verwarming.
Zoek een installateur. Wist je dat je bij een woning ouder dan 10 jaar, kan genieten van het verlaagde BTW-tarief van 6% door te werken met een ervaren vakman? Via deze zoekmodule vind je alvast snel en makkelijk een installateur bij jou in de buurt.
Installateur Wikipedia.
Een installateur is een monteur zoals een elektricien, een loodgieter, een cv monteur, HVAC monteur of een installatiebedrijf installatietechnisch aannemer. De installateur zorgt voor het inrichten en in stand houden van technische installaties in gebouwen, in de industriële omgeving, in de wegenbouw, in de spoorwegbouw, enzovoort. In de installatietechniek zorgt. de elektricien voor de elektrische installatie.; de loodgieter voor de gasleidingen, waterleidingen, sanitair met riolering en ook voor het zinkwerk dakgoot e.d.;

Contacteer ons