Zoeken naar abus cilinder

abus cilinder
Deursloten voor een goede beveiliging van jouw huis.
Deze huissloten zijn gekeurd en voldoen aan alle eisen voor een goede deurbeveiliging en beveiliging van uw huis. Er zijn verschillende soorten sloten.; Kajuithaak: Dit is een haakje die in een oog haakt. Dit slot is eenvoudig en ideaal als je de deur veilig op een kier wilt kunnen zetten. Grendel: Deze beveiliging bestaat uit een ring en een schuif. De schuif schuift in de ring en sluit daarmee de opening tussen beide onderdelen af. Insteekslot: Een insteekslot wordt bevestigd in de binnenkant van de deur. Cilinderslot: Wanneer een insteekslot niet mogelijk is kan er gebruik worden gemaakt van een cilinderslot. Deze is aan de binnenzijde van de deur te bevestigen en zit volledig op de deur. Nachtslot: Deze variant van het insteekslot heeft een sterke schuif die in het gat van de deur valt. WC slot: Wanneer je een wc slot omdraait veranderd de kleur van het vakje van groen naar rood en wanneer het slot open is veranderd deze weer terug. Slot met stersleutel: Deze beveiliging kun je alleen openen met een metalen pin.
Sleutels en cilinders Advies ABUS.
Overzicht Complete systemen. Compacte digitale recordersets. Digitale draadloze bewakingssets. Cilinder met dubbele knop CodeLoxx. Overzicht Veiligheid onderweg. Nieuwe producten Veiligheid 2018. Helmen en technologieën. Nieuwe helmen voor 2019. Slottechnologie en comfort. ABUS Security levels. Muur en grondankers. Houders en tassen.
Abus cilindersloten Groep EuroLock Sloten-sleutels.
ABUS werd in 1924 opgericht door August Bremicker en zijn zonen. De naam is dan ook een afkorting van A ugust B remicker u nd S öhne. Het merk ABUS staat wereldwijd voor miljoenenmaal bewezen veiligheid waar men op kan vertrouwen.
Cilinderslotenveiligheidscilinders, Cilinders knopcilinders Slotenonline. Gelijksluitend.
Sorteer op prijs: hoog naar laag. Eigen montage atelier voor gelijksluitende cilindersloten. Gratis verzending boven 150., Lid van Unizo E-commerce label. Alle cilindersloten die hieronder staan afgebeeld, worden in ons eigen atelier volgens uw wens gemonteerd. Je kan knopcilinders, halve cilinders, enkel of gelijksluitende cilinders van alle maten bestellen, hiermee kan je verschillende deuren met dezelfde sleutels laten opengaan. Een heel gemak dus! MC Condor certificaatcilinder SKG3. MC Matrix certificaatcilinder SKG3. ISEO CSR9 PLUS certificaatcilinder. NUKI Smart Lock 2.0 elektronisch deurslot. ISEO R6 veiligheidscilinder. ISEO F5 standaard europrofielcilinder. DOM IX DAS certificaatcilinder. DOM IX TWIDO certificaatcilinder. DOM Sigma Plus certificaatcilinder. DOM Plura SKG3 cilinderslot. DOM Diamant certificaatcilinder SKG3. Evva 3KS Plus veiligheidscilinder SKG. Evva 4KS veiligheidscilinder SKG. DOM ENiQ elektronische cilinder voor buiten binnen Gratis programmatie van toegangscontrole.
Technologie: Technologie: Conventionele Conventionele cilindertechniek cilindertechniek 6 6 sluitstiften sluitstiften per per zijde zijde Uitgebreide Uitgebreide boorbeveiliging: boorbeveiliging: 8 8 hardstalen hardstalen elementen elementen per per zijde
ABUS Cilinder E60 met paniekfunctie. Naar overzicht Productcode: 1001011602.10. 6 sluitstiften per zijde. Uitgebreide boorbeveiliging: 8 hardstalen elementen per zijde. Standaard met gevarenfunctie: cilinder aan de buitenzijde ook bedienbaar als er aan de binnenzijde een sleutel in steekt. Mat nikkel finish.
Cilinderslot Abus E60 SKG2 dubbele cilinder.
Cilinderslot Abus E60 SKG2 dubbele cilinder. Cilinderslot Abus E60 SKG2 dubbele cilinder. De lengte van een cilinder is afhankelijk van de dikte van de deur. Meet de huidige cilinder op vanaf het midden van het slot. Meet de lengte aan de linkerkant en daarna de lengte aan de rechterkant.
Deurcilinder kopen? Alle Deurcilinders online bol.com.
Abus knop cilinderslot. Anti-inbraak veiligheidscilinderslot waarvan de sleutels zijn niet te kopiëren, Meer. Uiterlijk 9 juni in huis. We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is. We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling. Welke opties voor jouw bestelling beschikbaar zijn, zie je bij het afronden van de bestelling. Verkoop door Kopen Voor Weinig. In winkelwagen Op verlanglijstje. CES knopcilinder 815 SKG2 k30-30mm. CES cilinder 815 SKG Dubbele euro-knopcilinder met draaiknop Totale lengte zonder knop: 63 mm.
bol.com Abus XP2 S veiligheidscilinder SKG 30/30.
Doe het zelf. Abus XP2 S veiligheidscilinder SKG 30/30. 5.0 van de 5. E-mail deze pagina. SKG gekeurde veiligheidscilinder 30-30 met eigendomscertificaat bescherming tegen illegale kopieën van sleutels. Deze cilinders zijn standaard uitgerust met nood en gevarenfunctie. Hierdoor kan de cilinder steeds aan beide kanten bedient worden, ook al zit er aan de andere kant een sleutel op.
ABUS deurcilinders kleine meesterwerken Deurbeveiliging.
Overzicht Elektronische sluitinstallaties. Cilinder met dubbele knop CodeLoxx. Overzicht Analoog HD. Accessories voor Analoog HD bewaking. Accessories voor IP bewaking. Politie en adviesbureaus. Aanwezigheidsbeveiliging: Bescherming thuis. Overzicht Aanwezigheidsbeveiliging: Bescherming thuis. Gedrag bij brand. Blussen, doe het op de juiste manier! Doden door rook: de cijfers. Tijdens de vakantie. Ongevallenpreventie: Bescherming tegen ongevallen. Overzicht Ongevallenpreventie: Bescherming tegen ongevallen. Bescherming voor ondernemingen. Overzicht Bescherming voor ondernemingen. Toezicht op medewerkers. Productie en ontwikkeling. Service en alarmcentrales. Aannames en mythes. Sleutels en cilinders. Overzicht Sleutels en cilinders. Goed om te weten. Gecontroleerd en getest. Overzicht Gecontroleerd en getest. In het testlaboratorium. Overzicht Woordenlijst veiligheid. Hangslot serie 83. Overzicht Hangslot serie 83. ABUS Beveiligingstechniek sinds 1924. ABUS deurcilinders kleine meesterwerken. De deurcilinder is het hoofdbestanddeel van iedere deur en heeft dus de hoogste prioriteit bij inbraakpreventie. Ondanks dat ze zo belangrijk zijn, hebben veel cilindersloten nog een verouderde techniek, zonder manipulatiebescherming, zonder nood of gevarenfunctie, etc. Tegenwoordig zijn de moderne deurcilinders hoogwaardige hightech-producten met een breed scala aan kwaliteitskenmerken. Elke cilinder is een klein meesterwerk dat in een uiterst nauwkeurig samenspel met body, stiften, kogels en veren zorgt voor een jarenlange betrouwbare vergrendeling. ABUS cilinderslot ontelbaar bewezen beveiliging.

Contacteer ons